A present for giraffe

26 maart 2018
Onze Engels handpop giraffe viert binnenkort zijn verjaardag! Van kosteloos materiaal heeft groep 4b zelf cadeaus geknutseld! Bekijk album »

Sinterklaasfeest in Groep 7

5 december 2017
Vandaag was het dan eindelijk zover: het pakjesfeest in Groep 7. Iedereen had geweldig zijn of haar best gedaan om een mooie surprise te maken met natuurlijk een origineel gedicht. Vol verwachting klopte ons hart tot het moment wanneer de dobbelsteen 6 zou aangeven.. Kijk mee naar de mooie creatieve cadeaus van de leerlingen en het kijkje achter de schermen. Bekijk album »

Tekeningen groep 4b

6 oktober 2017
Een leuke crea les, waar we graag de tekeningen met iedereen willen delen! Bekijk album »

Pinksterviering groep 4 t/m 8

2 juni 2017
Op de vrijdag voor het pinksterweekend hebben we met de kinderen van groep 4 t/m 8 de Pinksterviering gehouden. Het feest van de Heilige Geest. In de pinksterviering hebben het door middel van sketches, gedichten, liederen en gedichten gehad over de vruchten van de Heilige Geest. Het was een mooie viering! Bekijk album »

Middelbare schooldag

22 mei 2017
Omdat de groepen 3 t/m 7 vandaag lekker op schoolreis zijn, hadden de kleuters en groep 8 het rijk alleen. Groep 8 werd vanmorgen verrast met een middelbare schoolrooster op hun tafel. Verschillende lokalen, vakken en docenten op het programma. Met hun tassen op hun rug van lokaal naar lokaal en van les naar les. Een geslaagde dag om zo het voortgezet onderwijs vast een beetje te ervaren. En als je de school dan zo voor jezelf hebt, kan verstoppertje natuurlijk niet ontbreken.. Veel kijkplezier! Bekijk album »

Topsporter in de klas

9 mei 2017
Op maandag 8 mei hebben de groepen 7 en 8 een topsporter in de klas gehad. Mattijs Bellers, Paralympics speler in rolstoelbasketbal, heeft ons van alles verteld en laten zien over zijn sport en leven. Een leerzame en leuke presentatie en aansluitend een leuke clinic, waarin we het zelf ook even mochten proberen. Bekijk album »

Koningspelen 2017

26 april 2017
Vrijdag 22 april was weer een gezellige Konigsspelen! Hieronder een foto impressie. Bekijk album »

Kerstviering 2016

23 december 2016
Donderdagavond 22 december vierde wij onze jaarlijkse kerstviering. Bekijk album »