Nieuws

Sanne

13 maart 2018 | Door: Jenneke Groeneveld
Volkomen onverwacht is zondag 11 maart jl. Sanne van Leeuwen uit groep 5 overleden. Verslagenheid en diep verdriet is er op dit moment. Lees meer »

Spreekbeurt Pim

17 januari 2018 | Door: Leerkracht
Pim heeft een heel bijzondere vakantie gehad in Canada! Hij heeft daar ook lekker kunnen skiën en heeft ons daar van alles over verteld, aan de hand van een powerpoint presentatie en allerlei voorwerpen. Leuk om op deze manier een stukje mee te kunnen genieten. Lees meer »

Boerderijdag

15 november 2017 | Door: Leerkracht
Groep 8 naar de boerderij. Lees meer »

Kinderverkiezingen

22 maart 2017 | Door: Jenneke Groeneveld
Afgelopen woensdag ging Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Lees meer »

Planetarium op school

16 februari 2017 | Door: Leerkracht
Vandaag, donderdag 16 februari, stond er in de gymzaal een groot, opblaasbaar planetarium. Deze kwam van Sterrrenwacht Sonnenborgh uit Utrecht. In dit planetarium kregen alle groepen een kijkje in de ruimte. Laura, van sterrenwacht Sonnenborgh, vertelde heel veel over sterren, planeten, de zon, de maan, enz. Door projecties op het plafond van de koepel werd alles heel dichtbij gehaald. Dat was heel indrukwekkend. We hebben er heel veel van geleerd Lees meer »

School met de Bijbel ‘De Kraats’ en CHE bekrachtigen intensieve samenwerking

9 februari 2017 | Door: Jenneke Groeneveld
De School met de Bijbel ‘De Kraats’ en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) tekenden op 7 februari jl. een overeenkomst waarin intensief samenwerken centraal staat. Dit deden zij samen met 25 andere basisschoolbesturen. De gezamenlijke doelen zijn het opleiden van nieuwe leerkrachten, begeleiden van startende leerkrachten en innoveren van het basisonderwijs. Lees meer »

Protocol Hoofdluis

12 januari 2017 | Door: Wilma Petersen
In dit protocol vindt u alle informatie ten aanzien van hoofdluis. Zie onder Schoolinfo / praktische informatie. Lees meer »

Burgemeester opent Kinderboekenweek 2016

5 oktober 2016 | Door: Jenneke Groeneveld
Burgemeester en 'Opa van alle Edese kinderen' heeft woensdagmorgen 5 oktober de Kinderboekenweek 2016 op de Kraatsschool geopend. De kinderboekenweek heeft dit jaar als thema: Opa & Oma. Lees meer »

Schoolkorfbal 2016

29 september 2016 | Door: Jenneke Groeneveld
Woensdagmiddag 28 september jl. was er weer Schoolkorfbal. Bekijk hier de foto's en video's. Lees meer »

Kraatsflits september 2016

15 september 2016 | Door: Wilma Petersen
Achter de inlog, staat een nieuwe kraatsflits klaar. Lees meer »