Overlay hero

Schoolgids 2023-2024

Op deze pagina kunt u de schoolgids vinden. De schoolgids is bedoeld om ouders te informeren. Daarbij gaat het zowel om ouders die een school willen kiezen als om ouders die hun kinderen al op onze school hebben.

Zoekt u een school? De basisschool is een belangrijk deel van een kinderleven. Belangrijk voor het leren, maar ook belangrijk voor de persoonlijke vorming. Het is daarom goed dat u weet welke keuze u maakt wanneer u uw kind opgeeft bij een school voor basisonderwijs. Om de keuze te ondersteunen hebben we deze schoolgids gemaakt. Want tijdens het lezen van de gids kunt u merken dat onze school een aantal bijzondere kenmerken heeft.

Zit uw kind op onze school? Voor de ouders die nu al betrokken zijn, biedt deze schoolgids informatie voor dit schooljaar. Heel veel praktische zaken komen in de gids voorbij. Wij hopen dat u onze gids met plezier zult lezen en dat deze u voldoende informatie biedt. Aanvullende informatie kunt u lezen in ons ‘Kraatsjournaal’ (maandelijkse nieuwsbrief), in de Kraatsflits, en op onze website.