Praktische info

Carpoolen

Veel ouders proberen samen te rijden naar onze school.
Heel vaak gaat dit spontaan. Op school is een coördinator, voor meer informatie kunt u terecht bij de Verkeersgroep.

Ouderbijdrage

Het onderwijs in Nederland is gratis. De meeste extra activiteiten moeten  door de school zelf betaald worden. Daarom wordt op onze school een vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Het bedrag is door de MR vastgesteld op € 37,50 per leerling voor dit cursusjaar. Van dit bedrag worden diverse kosten betaald: o.a.de presentjes rond de feestdagen, de sportactiviteiten zoals schoolkorfbal, avondvierdaagse, activiteiten Kraatsweken, enz.

Oversteekrooster 2020

Protocol Hoofdluis

Psalmenlijst

Schoolkalender 2020-2021

De jaarkalender en de bijlage van de jaarkalender krijgt u zodra uw kind op school komt.

Schoolkalenderbijlage

Verkeersgroep Instructie

Zendingsprojecten

We organiseren 2 zendingsprojecten per jaar.  Ook ondersteunen financieel een kind in de derde wereld via stichting “Woord en Daad”.

Ziekmelden

Als uw kind ziek is, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. Wilt u dit doen voordat de school begint. Tel. 0318-430203

Natuurlijk mag u mailen. Dit kan rechtstreeks naar de leerkracht of via directie@kraatsschool.nl

Accepteren